AliExpress چیست؟
AliExpress چگونه کار میکند؟
وقتی در مورد محصولات ساخت چین صحبت میشود، مطمئناً پلتفرمهایی مانند AliExpress یا Alibaba را به یاد خواهید آورد. دو پلتفرم تجارت الکترونیک که محصولات چینی را به مشتریان خود ارائه میدهند و برای بسیاری از مشتریان جالب است.
در این مقاله ما در مورد AliExpress صحبت خواهیم کرد، به طور مفصل توضیح خواهیم داد که چگونه کار میکند، چه چیزی در آن یافت میشود و آیا گزینه مناسبی برای خرید عمده فروشی و dropshipping هست یا خیر.
AliExpress چیست؟
AliExpress یک پلتفرم چینی است که به فروش آنلاین محصولات شرکتهای چینی میپردازد. در واقع، وب سایتی است که بسیاری از تولیدکنندگان کوچک را گرد هم آورده تا انواع مختلف اقلام، از لباس گرفته تا لوازم الکترونیکی، از لوازم جانبی، کالاهای ورزشی و موارد دیگر را به فروش میرساند.
این پلتفرم توسط گروه علی بابا در سال 2010 ایجاد شد و تعداد زیادی از تولیدکنندگان کوچک چینی را گرد هم آورد. به لطف این تجارت الکترونیک، اکنون اقلام این شرکتها مستقیماً به دست مصرف کنندگان در سراسر جهان میرسد.
به طور خلاصه، این وب سایت مانند آمازون و eBay با ویژگیهای مشابه کار میکند، با این حال، فروشندگان اکثراً چینی هستند و سایت هیچ محصولی از خود نمیفروشد و فقط به عنوان ویترین عمل میکند.
AliExpress اولین بازار تجارت الکترونیک آنلاین چینی نیست. قبل از آن وب سایتی به نام Taobao وجود داشت که صرفاً برای مردم چین طراحی شده بود. از سوی دیگر، AliExpress منحصراً در خارج از چین به فروش میرسد. مشتریان چینی راهی برای دسترسی به این پلتفرم ندارند. این وب سایت به ویژه در کشورهای روسیه، برزیل، ایالات متحده و اسپانیا بسیار موفق عمل کرده است.
اخیراً در اتحادیه اروپا محبوب شده و استفاده از آن رشد داشته است. برای مثال در سال گذشته AliExpress در کشور ایتالیا موفقیت ویژهای داشته است، زیرا بسیاری از مشتریان به دنبال محصولات مختلف مانند لوازم خانگی و لباس بودهاند. AliExpress به تمام زبانهای اصلی جهان مانند انگلیسی، اسپانیایی، روسی، ایتالیایی، پرتغالی، فرانسوی و لهستانی ترجمه شده است.
بیشتر بخوانید: خرید پرفکت مانی
AliExpress چگونه کار میکند؟
نام تجاری خود را با محصولات دارای لیبل ایجاد کنید. AliExpress مانند سایر پلتفرمهای فروش آنلاین محصولات کار میکند. شما میتوانید در AliExpress هر نوع محصولی را پیدا کنید.
در وبسایت، همه مقالات به دستههای مختلفی طبقهبندی میشوند تا مشتریان به راحتی و بدون گمراهی در این پلتفرم جست و جو کنند.
- پوشاک مردانه، زنانه و بچگانه
- لوازم الکترونیکی
- وسایل ورزشی
- مقالاتی با موضوع زیبایی و سلامت
- لوازم جانبی موتور سیکلت و خودرو
- کفش
- جواهر سازی
- کامپیوترها
- تلفن همراه و مخابرات
- لوازم خانگی
- تجهیزات باغبانی
برای جستجوی آسانتر در هر دسته بخشهای فرعی دیگر وجود دارد که دسترسی را سریع و شهودی میکند. هر محصول عکس و توضیحاتی با جزئیات در مورد ویژگیها و قیمت خرید دارد. اگر تمایل به خریداری محصولات داخل سایت AliExpress دارید تنها کاری که باید انجام دهید این است که آن را به سبد خرید خود اضافه کرده و پرداخت را انجام دهید. پلتفرم AliExpress پرداخت الکترونیکی را به صورت پرداخت با کارتهای اعتباری، کارتهای پیش پرداخت و همچنین روشهای دیگری مانند Paypal و Western Union را میپذیرد. با این حال، روش پرداخت ترجیحی، Alipay یک سیستم مجازی چینی است که عملکردی مشابه به Paypal دارد. قیمت پرداختی شامل قیمت درج شده در محصول به علاوه مالیات درج شده میباشد. به عنوان مثال در اتحادیه اروپا مالیات بر ارزش افزوده و تمام هزینههای گمرکی را برای همه محصولات، بیش از 22 یورو قیمت دارند که به قیمت محصول خریداری شده اضافه میشود. زمان حمل و نقل بسیار طولانی است، به طور متوسط بیش از 1 ماه زمان میبرد.
کاربران AliExpress چه کسانی هستند؟
پلتفرم AliExpress در زمینه کسب و کار تجارت B2B در سال 2010 راهاندازی شد و مخاطبان کارآفرین را هدف قرار داد. این سایت در ابتدا با مشکلاتی در مواجه مشتریان پیچیدهای که داشت رو به رو شد. برای مثال این که یک شرکت خارجی به عنوان عمده فروشی عمل کند و محصولات را به مصرف کننده نهایی بفروشد، باعث شد که پروژه AliExpress چندان سوددهی نداشته باشد. بنابراین این شرکت استراتژی خود را تغییر داد و باشگاه مشتریانی تشکیل داد که عمدتاً از مصرف کنندگان نهایی بودند؛ حالا این پلتفرم به جایی برای خرید محصولات با قیمت بسیار مقرون به صرفه و سطح کیفیت متفاوت اما با ویژگیهای مشابه تبدیل شده است. این بازار تنوع بسیار زیادی دارد و مرجعی برای خرید تک محصولی یا چند واحدی است. از قوانین سایت میتوان به این اشاره کرد که اجازه خرید بیش از صد عدد از هر محصول را به شما نمیدهد.
بیشتر بخوانید: همه چیز درباره ووچر پرفکت مانی
آیا پلتفرم AliExpress قابل اعتماد است؟
ارسال مرسولات و حمل و نقل از چین به آن سوی جهان AliExpress چقدر میتواند قابل اعتماد باشد. آیا میتوان از قیمتهای مناسب در سایت بهره برد و برای خرید عمده با فروش محصول به صورت dropshipping استفاده کرد.
بیایید با هم به بررسی قابلیت اطمینان پذیری این پلتفرم بپردازیم. Aliexpress محصولات خود را مستقیماً نمیفروشد، بلکه به عنوان ویترینی برای تولیدکنندگان چینی، حتی تولیدکنندگان بسیار کوچکی که قصد دارند به بازارهای بین المللی گستردهتر وارد شوند، عمل میکند. بنابراین ممکن است محصولات متفاوت از آن چه که در سایت سفارش دادهاید را دریافت کنید یا مرسولات بسیار طولانیتر از آن چه در صفحه ذکر شده به دستتان برسد. به همین دلیل میتوانید تأمین کننده قابل اعتمادتری را پیدا کنید. اگر محصولاتی از برندهای معتبر الکترونیکی و تلفن همراه را با قیمتهای ارزان یافتید مطمئن باشید که جعلی هستند البته این پدیدهای است که اغلب در چین و Aliexpress اتفاق میافتد. در نهایت، این شما هستید که همیشه باید احتیاط کنید و در مواجه با کلاهبرداریها هشیار باشید. در واقع، چندین فروشنده وجود دارند که میخواهند برای کالاهایی که ممکن است هرگز تحویل داده نشوند، پیش پرداخت دریافت کنند. توصیه ما این است که همیشه قبل از خرید و پیروی از قوانین ایمنی ذکر شده در پورتال، همه بازخوردها و نظرات به دست آمده توسط فروشنده را با دقت مطالعه کنید.
بیشتر بخوانید: چگونه از فروش کتاب های الکترونیکی درآمد کسب کنیم؟
Aliexpress در مقابل dropshipping
AliExpress یک وب سایت عمومی است که در محصولاتی از انواع محصولات که در بازار چین وجود دارد را میتوانید پیدا کنید.
در سالهای اخیر، بسیاری از dropshipper ها از این پلتفرم به عنوان راهی آسان برای تأمین محصولات آنلاین شاپهای خود استفاده میکنند. در واقع بسیاری از dropshipper از سایت AliExpress برای شارژ مجدد فروشگاه و ارسال محصولات به مشتریان نهایی استفاده میکنند.
برای صرفه جویی در وقت و هزینه، برنامههای کاربردی مختلفی توسعه یافتهاند که به واردات سریع محصولات از پلتفرم چینی به فروشگاه آنلاین کمک میکنند. با این حال، این برنامهها، و همچنین خود dropshipperها، این واقعیت را در نظر نمیگیرند که AliExpress خود یک سایت خرده فروشی است و به استفاده نادرست از آن ادامه میدهد و اغلب با مشکلات زیادی مواجه میشود. زیرا قیمت فروش این آنلاین شاپها B2B نخواهید بود بلکه B2C است و حاشیه سود محدودی خواهد داشت و عیناً همان محصول در فروشگاههای dropshipping با قیمت مناسبتر و بدون حاشیه سود دراپ شیپینگ قابل دسترس هستند. علاوهبر این اغلب فروشندگان AliExpress بستهها را با روش حمل و نقل توافق شده ارسال نمیکنند، با اشتراک گذاری شمارههای ردیابی اشتباه ردیابی بسته را غیرممکن میکنند و هیچ ضمانت پس از فروش ارائه نمیدهند.
از این قبیل مشکلات به شکایت و از دست رفتن اعتبار و مشتریان ثابت منجر میشود.
AliExpress و عمده فروشی
AliExpress عمدتاً یک پلتفرم در نظر گرفته شده برای مصرفکنندگان نهایی است و به همین دلیل خرید عمده را توصیه نمیکنیم. به ویژه، در مورد واردات، نگرانی اصلی در ارتباط با گواهینامهها است.
معمولاً مشتریها در ارتباط با AliExpress نگران انواع تقلب و کلاهبرداری هستند اما مشکل اصلی این نیست زیرا طبق قوانین و مقررات AliExpress اگر خرید انجام شده باشد شما میتوانید کل مبلغ پرداختی را که کلاهبرداری شده را بازیابی کنید. در واقع مسئله نگرانکننده کالای توقیف شده در گمرک است. مطابق با قوانین EEC در مورد محصولات الکترونیکی،اسباب بازی، تلفن همراه و …. است.
بنابراین، اگر قصد خرید محصولات در Aliexpress را دارید، باید وجود گواهینامههای زیر را بررسی کنید:
علامت تجاری CE: باید روی اسباب بازیها، محصولات الکترونیکی، لوازم جانبی اتومبیل و موتور سیکلت و غیره وجود داشته باشد.
علامت تجاری RoHS: محصولات الکترونیکی، ساعت مچی، هر نوع شی فلزی و غیره.
علامت تجاری REACH: علامت تجاری که باید بر روی تمام محصولات زیبایی، پلاستیکی و محصولات شیمیایی وجود داشته باشد.
خوشبختانه پلتفرم AliExpress ارز پرفکت مانی را میپذیرد. به همین دلیل کاربران ایرانی به راحتی میتوانند با خرید پرفکت مانی به راحتی اقلام مورد نیاز خود را از AliExpress تهیه کنند و از خرید خود لذت ببرند.
دیدگاهتان را بنویسید