همه چیز درباره ریپل

 

تاریخچه ریپل

ایده اصلی پروژه ریپل در سال 2004 جرقه خورد ولی در سال 2012 به صورت رسمی به دنیا معرفی شد.

توکن XRP نیز در سال 2014 به منظور راحتی و سرعت بخشیدن به نقل و انتقالات مالی کاربران بر اساس این پروتکل متولد شد که خیلی سریع مورد توجه بانک‌ها قرار گرفته و چندین بانک و موسسه اعتباری از آن به صورت آزمایشی استفاده کردند.

از این تاریخ به بعد روز به روز به تعداد بانک‌ها و موسسه‌هایی که این سیستم جدید استفاده می‌کردند افزوده شد. ریپل نقش مهمی در دنیای فناوری‌های بلاک چین بر عهده دارد.

در حالی که سایر پروژه‌ها به دنبال جدا کردن راه خود از سیستم بانکداری سنتی هستند و قصد دارند با تمرکز زدایی عوامل واسطه را از سر راه تراکنش‌های مالی حذف کنند، ریپل در تلاش است با آن‌ها همکاری داشته باشد.

مزایای پروتکل ریپل

از مزایای این پروتکل می‌توان به ضد جعل بودن، سرعت بسیار بالای انجام تراکنش‌ها، قابلیت وام دادن و وام گرفتن سریع، اتصال ساده شبکه‌های پرداخت، عملکرد نهایی به عنوان مترجم جهانی هر ارز و عدم داشتن تورم اشاره کرد.

علاوه بر این‌‌ها تراکنش‌ها در شبکه ریپل با سرعت بسیار بالا و در عرض چند ثانیه انجام می‌شوند این سرعت برخلاف رویکرد بانک‌هایی است که برای انتقال به روزها یا هفته‌ها زمان نیاز دارند.

بیشتر بخوانید: سرآغاز بیت کوین

هدف ریپل

هدف ریپل کاملاً متضاد با بیت‌کوین است. ریپل می‌خواهد یک شبکه پرداخت و ارتباطی امن و غیرمتمرکز را برای موسسات مالی سراسر جهان فراهم کند. بیت‌کوین با هدف حذف بانک‌ها روی کارآمده است، ریپل عقیده دارد بانک‌ها به خودی خود بد نیستند.

ریپل قصد دارد تا با عرضه محصولات بانکی غیرمتمرکز، مشکل تبادل پول بین‌اللملی را در جهان برای همیشه حل کند.

مشکلات انتقال پول توسط بانک‌ها و موسسات مالی سالهاست که حل نشده باقی‌مانده است و با توجه به رشد فناوری هنوز انتقال پول‌های بین‌اللملی بین 3 تا 7 روز طول می‌کشد. که نیازمند کارمزدهای بسیار بالا و انجام کاغذ بازی‌های زیادی است.

ریپل خواستار حل مشکل و پایان دادن به آنهاست.

ریپل برای شرکت‌های بزرگ ساخته شده است اگر چه برای مصارف پرداخت شخص به شخص از آن استفاده می‌شود اما تمرکز اصلیش این نیست. هدف اصلی پلتفرم ریپل انتقال پول در حجم بالا در سرتاسر جهان با سریع‌ترین سرعت ممکن است.

 

ریپل در میان برترین آلت کوین های دنیا

به گزارش کوین مارکت کپ، ریپل از زمان شروع به کار خود، 4134.99 درصد بازگشت سرمایه داشته است. ریپل در دسته آلت کوین ها قرار گرفته و نوسانات قیمت آن مانند سایر آلت کوین‌ها تابعی از نوسانات قیمت بیت کوین است.

XRP برای اولین بار در سال 2013 با قیمت هر واحد 0.005 دلار در صرافی‌ها در اختیار عموم قرار گرفت و در ژانویه سال 2018 با افزایش قیمت بیش از 70,000 درصدی به رکورد بیشترین قیمت خود یعنی 3.8 دلار دست یافت.

این رمز ارز پس از این افزایش قیمت، ریزش عجیبی را تجربه کرد ولی در حال حاضر با قیمت 0.24 دلار مورد خرید و فروش قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: همه چیز درباره اتریوم

کیف پول ریپل

برخلاف ارزهای دیجیتال برتری همچون اتریوم و بیت کوین، ریپل به عنوان چهارمین ارز برتر از لحاظ ارزش بازار کیف پول‌های رسمی زیادی ندارد. وب سایت رسمی ریپل هیچ کیف پولی برای ذخیره XRP معرفی نکرده و مسئولیت این کار را به عهده کاربران قرار داده است.

 

امتیاز به این مطلب
اشتراک گذاری:

دیدگاهتان را بنویسید